Icrele ne protejeaza de boli! Iata cum trebuie sa le consumi pentru o sanatate de fier!

Icrele sunt alimente nu doar extrem de gustoase, ci au si o valoare alimentara ridicata, aducand o multime de beneficii organismului nostru. Au un continut ridicat de vitamina A, acid folic, dar mai ales de fosfor. Tocmai de aceea, specialistii in nutritie recomanda, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, sa includem icrele in meniul nostru!

Icrele sunt foarte sarace in tesuturi, ceea ce le face sa fie extrem de usor de digerat. In plus, prin continutul lot ridicat de nutrienti valorosi, sunt benefice organismului uman.

Consumul de icre devenit obicei alimentar, datorita continutului de substante nutritive, poate proteja organismul uman de multiple afectiuni cum ar fi: afectiuni ale inimii, Alzheimer, cancer, depresie, artrita, imbatranirea pielii...

In plus, tot somonul este pestele pe care trebuie sa-l consumam pentru a primi antioxidanţii atât de necesari în combaterea efectelor îmbătrânirii asupra organismului. Consumul regulat de somon reduce riscul apariţiei erupţiilor la nivelul pielii! Conform unui studiu realizat de italieni, includerea somonului în dieta zilnica ajuta la prevenirea acneei.

La fel ca si in cazul pestelui, icrele reprezinta si ele un tip de aliment care trebuie consumat doar dupa ce ne-am asigurat in prealabil ca provin din surse sigure, intrucat altfel pot contine substante nocive pentru sanatatea noastra.