Vrei sa arati perfect vara asta? Somonul, secretul unei siluete de vis!

Somonul este alimentul minune care ne ajută să ne menţinem silueta intactă, să ne păstram starea de sănătate şi, totodată, menţine starea de saţietate pentru o perioadă cât mai îndelungată, fiind recomandabil atât pentru masa de prânz, cât şi pentru cea de seară.

Probabil că ai auzit o mulţime de lucruri despre acizii graşi omega-3 si despre cât de buni sunt aceştia pentru inimă. Specialiştii sunt atât de încântaţi de aceşti acizi pe care organismul nostru nu îi poate produce de unul singur, încât recomanda includerea somonului în dieta noastră, de cel puţin 2 ori pe săptămână.

De ce somon? Fiindcă este bogat in proteine, sărac in calorii si este o sursa foarte buna de fier.

In plus, tot somonul este pestele pe care trebuie sa-l consumam pentru a primi antioxidanţii atât de necesari în combaterea efectelor îmbătrânirii asupra organismului. Consumul regulat de somon reduce riscul apariţiei erupţiilor la nivelul pielii! Conform unui studiu realizat de italieni, includerea somonului în dieta zilnica ajuta la prevenirea acneei.

Trebuie totusi sa tii cont de faptul ca pestele este un aliment pretenţios care, daca nu este la cea mai inalta calitate, iti poate face mai mult rau decat bine. De aceea, specialiştii recomanda produsele companiei 100% romanesti Negro 2000, care îţi oferă somon prelucrat natural, la cel mai înalt standard european, după o tehnologie de varf, fără E-urile atât de dăunătoare organismului.